Реклама

🧐 Marvel поділилась залаштунками спіноффу «ВандаВіжен» — «Аґата: Щоденники Даркголду»

Čytaty latynkoju
youtube.com
🧐 Marvel поділилась залаштунками спіноффу «ВандаВіжен» — «Аґата: Щоденники Даркголду»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🧐 Marvel поділилась залаштунками спіноффу «ВандаВіжен» — «Аґата: Щоденники Даркголду»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Marvel поділилась свого роду першим тизером свого майбутнього серіалу для Disney+ — «Аґата: Щоденники Даркголду».

Відзначимо, що шоу буде спіноффом серіалу «ВандаВіжен», який вийшов у 2021 році. Своєю чергою новий серіал розповість нам історію героїні Кетрін Ган — Аґати Гаркнесс.

У спіноффі Аґата є протилежністю Ванди та її головним ворогом. Додамо, що це перший персонаж-лиходій після Лоуі, який отримує свій власний проєкт у рамках кіновсесвіту Marvel. Відео з залаштунками зйомок «Аґати: Щоденники Даркголду» можете переглянути нижче. У ньому Кетрін Ган відзначає:

Ми знали, що у нас в руках щось особливе, але я думаю, що ми всі були приголомшені тим, як нас прийняли. Люди зголодніли за чимось ностальгічним, за чимось, що можна було б дивитися і чекати п'ятничного вечора.

Відомо також, що головний сценарист «ВандаВіжен» Джек Шефер також є сценаристом та виконавчим продюсером нового серіалу. Проморолик запрошує шанувальників зазирнути за лаштунки.

Наразі серіал не має точної дати релізу. Очікувати на його вихід варто у другій половині 2024 року. Також відомо, що на нас очікує дев’ять епізодів серіалу «Аґата: Щоденники Даркголду».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...