Реклама

😥 7-й сезон серіалу «Юний Шелдон» стане останнім

Čytaty latynkoju
peakpx.com
😥 7-й сезон серіалу «Юний Шелдон» стане останнім
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😥 7-й сезон серіалу «Юний Шелдон» стане останнім
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сьомий сезон серіалу «Юний Шелдон» стане останнім для шоу. Новий сезон вийде на американському телеканалі CBS 15 лютого наступного року. Завершиться все 16 травня, коли вийде остання серія зі спеціальною тривалістю в одну годину.

Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter, як також передає слова президентки CBS Entertaiment, Емі Райзенбах:

Як приквел однієї з найбільших комедій, «Юний Шелдон» довів, що блискавка може вдарити двічі. Він вирізняється чудовим акторським складом, який з першої ж миті, коли ми побачили їх на екрані, відчув себе сім'єю, і оживив персонажів унікальними щирими історіями, які зачарували глядачів з самого початку. (…) Ми з нетерпінням чекаємо на фінальний сезон, щоб гідно провести його, показавши найкращі епізоди, якими зможуть насолодитися їхні шанувальники.

Відзначимо, що «Юний Шелдон» це приквел до іншого комедійного серіалу «Теорія великого вибуху», який виходив з 2007 по 2020 рр.

У приквелі, прем’єра якого відбулась у 2017 році, нам розповідають про дитинство Шелдона Купера, якого грає Ієн Армітідж. Також у серіалі у ролі наратора виступає й сам виконавець ролі дорослого Шелдона — Джим Парсонс.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...