Реклама

🤔 Фільм «Володарі всесвіту» після скасування на Netflix може перейти Amazon

Čytaty latynkoju
🤔 Фільм «Володарі всесвіту» після скасування на Netflix може перейти Amazon
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Фільм «Володарі всесвіту» після скасування на Netflix може перейти Amazon
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як Netflix офіційно скасував екранізацію «Володарів Всесвіту», фільм за мотивами пригод He-Man та інших популярних іграшок Mattel, за цю справу може взятись Amazon.

Видання Variety повідомляє, що наразі Amazon MGM Studios веде серйозні переговори про зйомки повнометражного фільму «Володарі Всесвіту» від Адама та Аарона Ні, авторів сценарію та режисерів стрічки «Загублене місто». Відзначається, що бюджет фільму коливається на рівні менш як $200 млн.

Нагадаємо, що раніше Netflix відмовився від екранізації «Володарів всесвіту» попри те, що встиг витратити на виробництво $30 млн. Хоча також відзначалося, що загальні витрати можуть бути вдвічі вище. Фільм перебував у виробничому пеклі з 2007 року. За цей час проєкт пройшов Warner Bros. та Sony Pictures, а також змінив незліченну кількість сценаристів та режисерів.

Згодом проєкт потрапив до Netflix — компанія планувала запустити зйомки у лютому 2023, а бюджет склав 200 мільйонів доларів. Проте минулої весни Netflix зіткнувся з приголомшливим падінням акцій та в решті решт скасував проєкт через «перевищення бюджету».

Відзначимо, що події «Володарів Всесвіту» розгортаються на планеті Етернія і в основному зосереджуються на конфлікті між супергероєм Хі-Меном та його підступним ворогом Скелетором. Раніше по цьому всесвіту виходив анімаційний серіал у 1980-х роках.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...