Реклама

👾 Netflix Geeked Week 2023: новий «Відьмак», Hades, аніме «Термінатор» і фільм з Міллі Боббі Браун — найцікавіші анонси

Čytaty latynkoju
👾 Netflix Geeked Week 2023: новий «Відьмак», Hades, аніме «Термінатор» і фільм з Міллі Боббі Браун — найцікавіші анонси
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👾 Netflix Geeked Week 2023: новий «Відьмак», Hades, аніме «Термінатор» і фільм з Міллі Боббі Браун — найцікавіші анонси
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Кілька днів поспіль Netflix робить різноманітні анонси в рамках щорічної Netflix Geeked Week. Зібрали для вас найцікавіше, про що оголосив стримінговий сервіс.

Hades

Відома мандрівна гра, яка зібрала безліч престижних нагород, вийде на мобільні пристрої ексклюзивно для передплатників Netflix. Дати релізу поки нема.

Scott Pilgrim Takes Off

Аніме-адаптація відомої франшизи найближче до релізу з усіх новинок — 17 листопада.

The Witcher: Sirens of the Deep / Відьмак: Сирени глибин

Анімаційний повнометражний фільм у всесвіті «Відьмака» за мотивами розповіді «Маленька жертва» з книги «Меч призначення» Анджея Сапковського. Ґеральта озвучує Даґ Кокл — той самий актор, що озвучив похмурого відьмака у грі «Відьмак 3: Дикий гін».

Damsel / Діва проти біди

Стрічка з Міллі Боббі Браун у головній ролі. Режисер — Хуан Карлос Фреснадійо («28 тижнів по тому»)

Слухняна дівчина погоджується вийти заміж за прекрасного принца, але дізнається, що королівська родина завербувала її як жертву, щоб сплатити давній борг. Кинута до печери з вогнедишним драконом, вона мусить покладатися на свій розум і волю, щоб вижити

The Brothers Sun / Брати Сунь

Серіал від Бреда Фальчука («Хор», «Політик») та Байрона Ву в жанрі темної комедії. У головній ролі — Мішель Єо.

Життя пересічного каліфорнійця Брюса Суня перевернулося з ніг на голову, коли його старший брат Чарльз Сунь приїхав до Лос-Анджелеса з Тайбея (Тайвань). Нічого не пам'ятаючи про своє минуле в Тайбеї, Брюс незабаром дізнається про професію своїх батьків — відомих тайбейських гангстерів, а його брат — закоренілий злочинець, якого виховав батько, що став кримінальним авторитетом

Термінатор: Аніме

Наразі проєкт не має офіційної назви. Аніме-серіалом займається Production I.G — одна з найвідоміших японських аніме-студій, що відповідальна за «Привида у броні», Star Wars Visions та багато іншого.

Obliterated

Від творців Cobra Kai. Прем’єра 30 листопада.

Високооктанова екшн-комедія, що розповідає історію елітної команди спецпризначенців, яка запобігає смертельній загрозі для Лас-Вегаса

Аніме Onmyōji

Реліз відбудеться 28 листопада, а зараз нам пропонують подивитися уривок першого епізоду.

Death’s Door

Netflix продовжує розширювати свої лінійку мобільних ігор, доступних для передплатників. Тепер туди потрапив рольовий екшн Death’s Door, який отримав низку престижних нагород у 2021 році.

Дати релізу поки нема, але це відбудеться незабаром.

Gyeongseong Creature / Створіння Кенсона

Корейський серіал. Вийде 22 грудня.

Навесні 1945 року в Кенсоні, під час японського панування над Кореєю, двоє молодих людей стикаються з дивною істотою, породженою жадібністю, і борються з нею за виживання

Katana Zero

Цей платформер у стилі нео-нуар поповнить список мобільних проєктів Netflix.

Yu Yu Hakusho: Детектив світу духів

Ігрова адаптація відомого аніме. Вийде 14 грудня.

Проблема 3 тіл

Серіальна адаптація відомого китайського фантаста Лю Цисіня від шоураннерів «Гри престолів» Девіда Беніоффа та Ді Бі Вайсс і Александра Ву («Справжня кров»).

Рокове рішення молодої жінки в Китаї 1960-х років відлунюється крізь час і простір, дійшовши в результаті до групи видатних науковців у наші дні. Коли закони природи розходяться в них на очах, п’ять колишніх колег об’єднують зусилля перед обличчям найбільшої загрози в історії людства

Аватар: Останній захисник

Реліз адаптації культового серіалу відбудеться у 2024 році.

Серіал «Аватар: Останній захисник» розповідає про юного повітряного кочівника Аанґа, що прокидається у виснаженому війною світі. Разом із новими друзями Соккою і Катарою він вирушає в карколомну подорож, аби стати тим, ким йому судилося — наступним Аватаром.

Dead Boy Detectives / Мертві хлопці-детективи

Персонажі Ніла Ґеймана продовжують отримувати присутність на стримінгах. Прем’єра відбудеться незабаром.

Цей новий фантастичний серіал у всесвіті «Пісочного чоловіка» розповідає про двох підлітків, що зустрілися після смерті… і готові зробити будь-що, аби лишитися разом, зокрема втекти від злих відьом, пекла й самої Смерті. З допомогою ясновидиці Крістал (Кассіус Нельсон) вони працюватимуть у команді над розв’язанням найбільш загадкових паранормальних справ у світі смертних.

Leave The World Behind / Ілюзія безпеки

Тварини намагаються нас попередити? Перегляньте прев’ю трилера «Ілюзія безпеки» на тему кінця світу. У головних ролях: Джулія Робертс, Магершала Алі, Ітан Гоук, Майгала й Кевін Бейкон. На Netflix 8 грудня.

Exploding Kittens

Мультсеріал на основі однойменної карткової гри. Прем’єра у 2024 році.

Devil May Cry

Netflix продовжує працювати над аніме за Devil May Cry та показує трошки процесу цієї роботи. Деталей щодо релізу поки нема.

«Rebel Moon. Частина 1: Дитя вогню»

Також з нами поділились новим трейлером майбутньої науково-фантастичної стрічки Зака Снайдера. Прем’єра фільму відбудеться на стримінгу уже 22 грудня.

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...