Реклама

😶 Сценаристи «Дивних див» поділились описом першої сцени фінального сезону

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
😶 Сценаристи «Дивних див» поділились описом першої сцени фінального сезону
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😶 Сценаристи «Дивних див» поділились описом першої сцени фінального сезону
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сценаристи та творці серіалу «Дивні дива» вирішили нагадати шанувальникам про те, що їх все ще очікує п’ятий та фінальний сезон шоу.

Брати Даффер поділились описом першої сцени першого епізоду останнього сезону, вихід якого затримується через страйк акторів та страйк сценаристів, який нещодавно завершився.

Раніше вони вже повідомляли про те, що відновили роботу над сценарієм і ось тепер ми маємо підтвердження цьому. В уривку, яким з нами поділились ми читаємо:

ТЕМРЯВА. Звуком ХОЛОДНОГО ВІТРУ. СТОГІН ДЕРЕВ. І... ДИТЯЧИЙ ГОЛОС. Співає знайому пісню:

Публікація уривка якраз збігається з датою 6 листопада, коли за сюжетом серіалу у першому сезоні зникає Вілл Баєрс. Фанати у коментарях до посту сценаристів уже почали активно припускати, що «знайома пісня» це Should I Stay or Should I Go?” гурту The Clash, яку Вілл співав у першому сезоні.

Хтось навпаки висловлює припущення про пісню пісня Кейт Буш Running Up That Hill у зв’язку з Макс та її історією у четвертому сезоні.

Зі свого боку фанати персонажа Едді Мансона, що це буде Master of Puppets гурту Metallica, яку він виконав у ключовій сцені завершення четвертого сезону. Припущення вони базують на тому, що раніше стало відомо, що перший епізод п’ятого сезону отримає назву The Crawl, а у пісні є рядок «Come crawling faster». Тому вони також сподіваються на повернення Едді до серіалу.

Наразі особливих подробиць про п’ятий сезон «Дивних див» немає. Відомо, що це буде фінальний сезон, який складатиметься з восьми епізодів, і вийде він не раніше 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...