Реклама

👀 Стрічка «Каскадер» з Раяном Ґослінґом отримала перший трейлер — дивіться

Čytaty latynkoju
youtube.com
👀 Стрічка «Каскадер» з Раяном Ґослінґом отримала перший трейлер — дивіться
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Стрічка «Каскадер» з Раяном Ґослінґом отримала перший трейлер — дивіться
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вийшов перший трейлер стрічки «Каскадер» з Раяном Ґослінґом у головній ролі. Сам фільм розповідає нам про уже старіючого каскадера, який отримує свою порцію пригод після того, як зірка, яку він дублює, загадково зникає.

Наразі можете переглянути англомовний трейлер нижче.

Він каскадер, і, як і всі в каскадерській спільноті, його підривають, в нього стріляють, він розбивається, його викидають через вікна і скидають з висоти - і все це заради нашої з вами розваги. І тепер, щойно переживши нещасний випадок, який ледь не завершив його кар'єру, герой з робітничого класу мусить розшукати зниклу кінозірку, розкрити змову і спробувати повернути кохання всього свого життя, продовжуючи при цьому виконувати свою звичайну роботу.

Режисером стрічки виступив девід Літч («Джон Вік», «Швидкісний потяг», «»). Також окрім Ґослінґа у фільмі знялась Емілі Блант у ролі колишньої дівчини каскадера та режисерки фільму. Також Аарон Тейлор-Джонсон зіграє кінозірку дублером якої є головний герой.

Відзначається, що світова прем’єра стрічки запланована на 1 березня 2024 року. Хоча додамо, що традиційно в Україні фільм може вийти на день раніше.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...