Реклама

🎬 Фільм про паралізованого дублера Деніела Редкліффа з «Гаррі Поттера» отримав трейлер

Čytaty latynkoju
youtube.com
🎬 Фільм про паралізованого дублера Деніела Редкліффа з «Гаррі Поттера» отримав трейлер
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Фільм про паралізованого дублера Деніела Редкліффа з «Гаррі Поттера» отримав трейлер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Невдовзі, 15 листопада, має вийти документальний фільм від HBO Original про Девіда Голмса, одного з дублерів Деніела Редкліффа у серії фільмів «Гаррі Поттер», якого було паралізовано після нещасного випадку на знімальному майданчику.

Наразі нам презентували повноцінний трейлер документалки «Девід Голмс: Хлопчик, який вижив» (David Holmes: The Boy Who Lived), у якому ми можемо побачити багато кадрів зі знімального майданчика «поттеріани» та власне того про що саме стрічка має нам розповісти.

Відомо, що Голмс був дублером Редкліффа впродовж усієї серії фільмів до першої частини «Смертельних реліквій», коли під час постановки одного з трюків його відкинуло вибухом на землю після чого він залишився паралізованим від грудей донизу.

Сам Редкліфф виступає також в ролі виконавчого продюсера фільму у якому нам продемонструють «відверті особисті кадри, зняті за останнє десятиліття, закулісні матеріали з каскадерської роботи Голмса, сцени з його теперішнього життя та інтимні інтерв’ю з Девідом, Деніелом Редкліффом, друзями, родиною та колишньою знімальною групою».

Метою стрічки є відображення універсальних тем життя всупереч труднощам, дорослішання та зв’язків, які об’єднують людей.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...