Реклама

🤔 Творець Stardew Valley каже, що міг би зняти фільм за мотивами гри

Čytaty latynkoju
🤔 Творець Stardew Valley каже, що міг би зняти фільм за мотивами гри
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Творець Stardew Valley каже, що міг би зняти фільм за мотивами гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ерік ConcernedApe Бароне сказав, що він був би зацікавлений у створенні фільму за мотивами Stardew Valley, якби «до цього долучилися Studio Ghibli або Девід Лінч».

Розробник пояснив, що він «обережний з брендом Stardew Valley» й тому самостійно керував розробкою настільної гри та майбутнього оркестрового концерту.

Я занадто захищаю свою інтелектуальну власність, щоб просто передати її комусь і сказати: «Давай знімай фільм Stardew Valley» або щось інше. Мені потрібно було б тісно займатися цим.

ConcernedApe

За його словами, з історії Stardew Valley вийшов би чудовий фільм, проте він вважає ризикованим давати персонажам озвучку та «змушувати їх рухатися самостійно».

Бароне також зазначив, що час замість фільму краще витратити на розробку ігор. Проте він би погодився лише в тому випадку, якби до нього постукали певні студії для створення таких проєктів.

Якби Studio Ghibli звернулася до мене, я б, мабуть, сказав, що добре, зробімо це. Якби Девід Лінч звернувся до мене і захотів зняти фільм Stardew Valley, я б сказав, що давай, просто зроби це.

ConcernedApe

Раніше ми розповідали, що розробник Stardew Valley оголосив про концертний тур з саундтреками гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...