Реклама

🎬 «Костянтин 2»: Кіану Рівз може повернутися до ролі

Čytaty latynkoju
🎬 «Костянтин 2»: Кіану Рівз може повернутися до ролі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 «Костянтин 2»: Кіану Рівз може повернутися до ролі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Через страйк Гільдії сценаристів США, який вже закінчився, автори продовження фільму «Костянтин» досі не написали сценарій. Попри це, Кіану Рівз, ймовірно, повернеться до своєї ролі.

Раніше стало відомо, що Кіану Рівз веде переговори про повернення до проєкту. Продовження супергеройського фільму жахів 2005 року, заснованого на коміксах DC Comics і Vertigo Comics, зніме той самий режисер — Френсіс Лоуренс.

Тепер стало відомо, що після закінчення страйку WGA, режисер разом з Рівзом вже обговорюють сценарій наступної частини фільму.

Страйк сценаристів, очевидно, затримав «Костянтин 2. І нам довелося подолати купу перешкод, щоб знову отримати контроль над персонажем, тому що інші люди мали контроль над Vertigo.

Френсіс Лоуренс

Френсіс Лоуренс також зазначив, що він зустрічався з Кіану та продюсерами фільму та обговорювали буде історія.

І є ще зустрічі, які мають відбутися. Треба написати сценарій. Але ми дуже сподіваємося, що нам вдасться зробити «Костянтин 2» і зробити його з рейтингом R.

Френсіс Лоуренс

Нагадаємо, оригінальний «Костянтин: Володар темряви» за серією коміксів Hellblazer вийшов 31 березня 2005 року. Свого часу фільм сподобався глядачам та заробив 230 мільйонів доларів у світовому прокаті.

Раніше ми розповідали, що режисер фільму Kick-Ass Меттью Вон натякнув на перезапуск.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...