Реклама

🤔 Метью Вон хотів би зняти ребут «Зоряних війн» та «Супермена» Річарда Доннера

Čytaty latynkoju
peakpx.com
🤔 Метью Вон хотів би зняти ребут «Зоряних війн» та «Супермена» Річарда Доннера
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Метью Вон хотів би зняти ребут «Зоряних війн» та «Супермена» Річарда Доннера
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Метью Вон, відомий за своїми стрічками «Пипець», Kingsman, розповів, що був би радий можливості попрацювати та змінити щось у двох франшизах.

У своєму інтерв’ю на подкасті Happy Sad Confused, він відзначив, що разом з автором коміксів Марком Міллар мав велику концепцію трилогії про Супермена для Warner Bros. Вон розповів, що вони пропонували цю ідею студії, однак вони не висловили зацікавлення і він більше до цієї теми не повертався.

Проте він не приховує, що це мало бути. Він розповів, що запропонована трилогія запозичила б сюжет з фільмів про Супермена Річарда Доннера, які вийшли у 1978 та 1980 роках. Вон зауважив, що зняв би «сучасну версію фільмів Доннера».

Наша велика ідея полягала в тому, що Криптон не вибухає. Але врешті-решт вибухає. Батько був правий, він просто помилився з часом. Тож коли Супермен виріс, раптом відбувається масова еміграція, а потім починається справжнє пекло, і це було нашою ідеєю.

Головними лиходіями мали б стати будуть «Зод і Брейніак», а Лексом Лютером уже б з’явився коли «вибухне Криптон».

Однак окрім Супермена Вон також відзначив, що йому було б цікаво взятися за перезапуск франшизи «Зоряні війни».

Про це він розповів після питання, чи важко йому було б відмовитися від режисерського крісла у одному з проєктів космічної саги. На це він відповів, що «зараз не дуже», адже його більше цікавить можливість перезавантаження більш знайомих персонажів франшизи, з абсолютно новими версіями Люка Скайвокера і Дарта Вейдера.

Я б сказав, що для мене робити «Зоряні війни» це гратися з героями, яких я любив. Якби мені сказали: «Хочеш перезавантажити «Зоряні війни» і мати Люка Скайвокера, Соло і Вейдера і зробити свою версію?», всі б сказали: «Ти ідіот, якщо намагаєшся це зробити», але мене б це дуже до вподоби.

Вон також відзначив, що відхід від цих персонажів був помилковим кроком для франшизи.

«Зоряні війни» це сім'я Скайвокерів, і саме тут, на мою думку, вони помилилися. Вони блискуче спрацювали на телебаченні (серіали на Disney+), однак все це потрібує нового епічного фільму, і це те, що я б зробив.

Нагадаємо, що 2 лютого 2024 року має вийти новий фільм Метью вона «Аргайл» трейлер якого нещодавно нам показали.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...