Реклама

💪 Тімоті Шаламе розповів про поради Тома Круза після першої «Дюни»

Čytaty latynkoju
uhdpaper.com
💪 Тімоті Шаламе розповів про поради Тома Круза після першої «Дюни»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💪 Тімоті Шаламе розповів про поради Тома Круза після першої «Дюни»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що Том Круз знайшов собі підміну на майбутній «престол» героя бойовиків та надав поради Тімоті Шаламе, як досягти успіху завдяки підходу «Старого Голлівуду».

У своєму інтерв’ю для GQ Magazine Шаламе розповів, як після прем’єри першої частини «Дюни» до нього з порадами потрібними для лідерства у «чоловічому домі» звернувся Том Круз. Він надіслав молодому актору «надихаючого листа» у якому також вмістив своєрідний реєстр усіх експертів, які можуть знадобитися йому для підготовки до каскадерських трюків — тренер з мотоциклів, тренер з гелікоптерів.

Він, по суті, сказав, що в Старому Голлівуді вам доводилось проходити танцювальну підготовку та бійцівську підготовку, але ніхто не збирається тримати вас за цими стандартами сьогодні. Тож все залежить від тебе. Той лист був справді схожий на бойовий клич.

Відзначимо, що Том Круз відомий своїм серйозним підходом до виконання трюків для своїх фільмів, адже актор сам виконує усі небезпечні сцени навіть коштом власного здоров’я.

Видається, що Шаламе дійсно уважно прочитав лист та серйозно сприйняв поради «ветерана» акторського цеху адже як відзначив режисер «Дюни» Дені Вільнев у другій частині актор став іншим:

З точки зору екшену я відчув, що він набагато краще підготовлений, ніж у першій частині, і готовий до бойових сцен. Я був вражений його рівнем дисципліни у другій частині. Знаєте, коли ви граєте головну роль у фільмі, ваша присутність, ваше ставлення до роботи і ваша дисципліна обов'язково матимуть хвильовий ефект на решту знімальної групи. Він був першим на знімальному майданчику, завжди готовий. І я був дуже задоволений і вражений тим, як Тімоті дійсно прийняв цю дисципліну і став для мене справжнім провідним актором у цьому фільмі.

Також в інтерв’ю Шаламе відзначив, що минуле літо у нього пройшло під прапором стрічки «Найкращий стрілець: Маверік», яку він передивився вісім разів та навіть викупив кінотеатр для знімальної групи «Дюни» для перегляду фільму:

Фільм «Найкращий стрілець» дуже надихнув мене минулого літа, коли ми знімали «Дюну». Дехто зі знімальної групи насміхався над тим, щоб піти на нього, але я просто подумав, що це один з найкращих фільмів, які я коли-небудь бачив.

Нагадаємо, що прем’єра другої частини «Дюни» запланована на 15 березня 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...