Реклама

😮 Джейсон Момоа може з'явитися у кіновсесвіті DC Джеймса Ганна в новій ролі

Čytaty latynkoju
😮 Джейсон Момоа може з'явитися у кіновсесвіті DC Джеймса Ганна в новій ролі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 Джейсон Момоа може з'явитися у кіновсесвіті DC Джеймса Ганна в новій ролі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо Джейсон Момоа й полишає «Аквамена» позаду, ц еще не означає, що актор загалом покидає DC. Скажімо у нього може відбутися «трансфер» між кіновсесвітами компанії, адже Момоа може отримати роль у перезавантаженому всесвіті від Джеймса Ганна.

Повідомляється, що стрічка «Аквамен і загублене королівство» буде останньою появою актора в ролі однойменного супергероя. Актор змінить водяні простори на космічні.

Відзначається, що Момоа веде переговори про роль Лобо — героя коміксів DC, який є останнім представник цивілізації кзарніанців, фанатом рок-музики та може регенерувати з однієї краплини крові. Вперше цей персонаж з’явився у мальописах у 1983 році.

Загалом Лобо це герой, який доволі вписується до образу самого Момоа, до того ж у GamesRadar+ відзначають сам актор вже давно відомий своїм бажанням зіграти цього героя та не одноразово натякав про це.

Хоча також варто зауважити, що у DC під крилом Джеймса Ганна наразі не має анонсованого сольного фільму про Лобо. Хоча його поява може відбутися вже у стрічці Superman: Legacy — першому фільмі в списку нового кіновсесвіту DC.

Також нагадаємо, що прем’єра фільму «Аквамен і загублене королівство»  відбудеться 21 грудня, а раніше нам показали повноцінний трейлер стрічки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...