Реклама

🤔 «Атака титанів» отримає бонусну главу манґи через 2,5 роки після завершення

Čytaty latynkoju
🤔 «Атака титанів» отримає бонусну главу манґи через 2,5 роки після завершення
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 «Атака титанів» отримає бонусну главу манґи через 2,5 роки після завершення
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фанатів манґи «Атака Титанів» очікує доволі приємний сюрприз, адже вона отримає новий випуск у 2024 році, через кілька років після свого завершення.

Нова частина отримає просту назву «Том 35», однак це не буде повноцінний випуск. Новий том стане 18-сторінковим буклетом під назвою «Погані хлопці» (Bad Boys) та увійде до офіційного артбуку The Fly. Як повідомляє Comic Natalie, 35-й том «Атаки Титанів» вийде в Японії 30 квітня 2024 року.

Як відзначив у своєму коментарі автор манґи, Ісаяма Хаджіме:

Минуло близько двох з половиною років відтоді, як я закінчив серіалізацію «Атаки Титанів».Я вирішив випустити кольоровий артбук. Для мене це велика честь. Я щасливий, що зміг зібрати в книзі кульмінацію всього, що я зробив до цього часу. (…) Наразі я працюю над новою манґою для цього артбуку. Це бонусна манґа, яка увійде до «Атака Титанів. Том 35». Сподіваюся, ви з нетерпінням чекатимете на неї.

Нагадаємо, що невдовзі також має відбутися прем’єра фіналу аніме «Атака титанів». Реліз наразі заплановано на 4 листопада.

Нагадаємо, що за сюжетом манґи події у ній розгортаються у світі, де людство змушене жити у містах оточених величезними стінами, які мають захищати їх від гігантських людожерних гуманоїдів, яких прозвали Титанами. Манґа «Атака Титанів» виходила з вересня 2009 року по квітень 2021 року та налічує наразі 35 томів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...