Реклама

😍 Болото Шрека доступне можна буде забронювати на Airbnb

Čytaty latynkoju
wallpapers.com
😍 Болото Шрека доступне можна буде забронювати на Airbnb
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😍 Болото Шрека доступне можна буде забронювати на Airbnb
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо ви шанувальники Шрека, то для вас є гарна новина, адже невдовзі з’явиться можливість забронювати його будиночок на болоті.

Нещодавно на Airbnb з’явилося оголошення у якому можна орендувати відтворену домівку зеленого огра в Шотландському нагір’ї.

В оголошенні, яке розмістив Віслюк відзначається, що болото це «багнистий, вкритий мохом оазис із каламутною водою», де гості можуть «відпочити в атмосфері свічок із вушної сірки».

Буду чесним — мені подобається все, що стосується болота: валун перед входом, скромні інтер'єри, усамітнення (ідеальне місце для співу караоке пізно вночі), ви зрозуміли, про що я. Я не можу дочекатися, коли гості відчують цей болотистий шматочок раю на собі.

Віслюк

Однак в оголошені також можна дізнатися один нюанс. Бронювання болота Шрека відкривається 13 жовтня, о 20:00 і кілька щасливчиків мають можливість безкоштовно зупинитися лише на дві ночі з 27 по 29 жовтня.

Відповідно на Airbnb один фанат Шрека має можливість провести ніч мрії у його домівці або ж він може запросити з собою ще двох шанувальників персонажа.

Раніше ми також повідомляли, що студія Illumination веде перемовини щодо мультфільму «Шрек 5» та спін-оффу про Віслюка.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...