Реклама

👀 «Фарґо» отримав перший тизер-трейлер 5-го сезону з Джуно Темпл

Čytaty latynkoju
youtube.com
👀 «Фарґо» отримав перший тизер-трейлер 5-го сезону з Джуно Темпл
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Фарґо» отримав перший тизер-трейлер 5-го сезону з Джуно Темпл
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Серіал «Фарґо» виробництвом якого займається американський телеканал FX, отримав свій перший тизер-трейлер. У короткому ролику ми можемо побачити зірку серіалу «Тед Лассо», Джуно Темпл, яка цього разу виконає головну роль у шоу.

Повідомляється, що на відміну від попередніх чотирьох сезонів, новий не буде сконцентрований навколо вбивств. Відзначається, що цього разу історія буде базуватися на викрадені людей.

Дія нової частини «Фарґо» відбувається у Міннесоті та Північній Дакоті у 2019 році. Після того, як несподівана низка подій призводить до того, що Дороті «Дот» Лайон (Джуно Темпл) потрапляє в халепу з владою, ця, здавалося б, типова домогосподарка з Середнього Заходу раптово занурюється в життя, яке, як їй здавалося, вона залишила позаду.

Прем’єра п’ятого сезону запланована на 21 листопада.

Нагадаємо, що серіал загалом натхненний однойменним фільмом, який вийшов у 1996 році, виробництво якого займались брати Коени. Лише перший сезон шоу був сконцентрований на переказі сюжету стрічку, а усі наступні уже розповідали свої оригінальні історії.

Раніше стало відомо, що Джуно Темпл веде переговори про зйомки у третій частині «Венома».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...