Реклама

🤔 Алан Мур попросив DC Comics передавати його гонорари Black Lives Matter

Čytaty latynkoju
🤔 Алан Мур попросив DC Comics передавати його гонорари Black Lives Matter
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Алан Мур попросив DC Comics передавати його гонорари Black Lives Matter
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Автор коміксів та сценарист Алан Мур розповів, що більше не приймає чеки від видавництва DC Comics за фільми і телесеріали, засновані на його творах.

Мур, що найбільш відомий як автор таких творів, як «Вартові», «V означає Вендета» і «Бетмен: Убивчий жарт», попросив компанію перенаправити ці чеки на користь організації Black Lives Matter.

В інтерв’ю The Telegraph Мур розповів, що більше не бажає, щоб за його творами знімали фільми і серіали.

Я більше не хочу навіть ділитися з ними. Я не відчуваю, що в останніх фільмах вони дотримуються тих принципів, які, як я вважав, були первинними у творах. Тому я попросив DC Comics надсилати всі гроші від будь-яких майбутніх телесеріалів чи фільмів на користь організації Black Lives Matter.

Алан Мур

Також Мур додав, що наразі його «не цікавлять гроші і він живе спокійним життям у Англії». Крім того, автор зазначив, що «більше не існує» те, що його найбільше приваблювало в коміксах у минулому.

Тепер вони називаються графічними романами — що звучить вишукано, і за них можна брати набагато більше. Ці безневинні, винахідливі та творчі персонажі-супергерої з 40-х, 50-х та 60-х років, які переробляють для сучасної аудиторії.

Алан Мур

Як зазначає Variety, у минулому він неодноразово заявляв, що не згоден з екранізаціями своїх творів, і дуже критично ставиться до сучасних фільмів про супергероїв. В інтерв’ю The Guardian у жовтні 2022 року він сказав, що постійна любов дорослих до фільмів про супергероїв є «інфантилізацією», яка може стати «передвісником фашизму».

Щодо інших новин DC – раніше ми розповідали, що DC Universe Online виходить на PS5 і Xbox Series.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...