Реклама

🐢 Творець Черепашок-ніндзя пояснив чому саме Мікеланджело став «Останнім Роніном»

Čytaty latynkoju
🐢 Творець Черепашок-ніндзя пояснив чому саме Мікеланджело став «Останнім Роніном»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🐢 Творець Черепашок-ніндзя пояснив чому саме Мікеланджело став «Останнім Роніном»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співтворець «Черепашок-ніндзя» Кевін Істмен вирішив пояснити, чому саме Мікеланджело було обрано на роль «Останнього Роніна».

Відзначимо, що  «Останній Ронін» (Last Ronin) доволі нова історія про черепашок, яка спочатку з’явилась у вигляді мінікоміксу у 2020 році, а згодом отримала продовження Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin — Lost Years та Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin II — Re-Evolution.

Історія «Останнього Роніна» сконцентрована навколо Мікеланджело, який єдиний залишився в живих зі всієї сім’ї. Він повертається до Нью-Йорка, щоб помститися за своїх братів і батька.

У своєму коментарі для Screen Rant Істмен вирішив розповісти, чому Мікеланджело завжди мав бути «Останім Роніном»:

Мікеланджело був для мене первісною ідеєю, ще тоді, коли ми з Пітом у 87-му році вперше написали концепцію, що залишиться одна черепаха. Завжди здавалося природним, що найменш вірогідний з тих, хто мав би піднятися до цього рівня. Це щось на кшталт Ріплі чи Сари Коннор. Аспект, коли повний аутсайдер, Люк Скайвокер, якщо хочете, піднімається до рівня, на який він повинен піднятися, щоб стати «Останнім Роніном» і завершити цю величезну сюжетну арку. Але для мене ніколи не було іншого вибору, окрім Мікеланджело.

Також Істмен згадав про анонсовану раніше гру TMNT: The Last Ronin:

А що стосується нової відеогри, то ми, безумовно, мали низку розмов з командою, яка її розробляє, і вони просто в ударі. Вона вирвана прямо зі сторінок коміксу. Схоже... ці хлопці також є великими шанувальниками «Останнього Роніна». Тому я так пишаюся тим, що вони роблять. Знову ж таки, як і в «Погромі мутантів» (новий мультфільм), пристрасть тут присутня у всьому.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...