Реклама

🙅‍♂️ Серіал «Ідол» від HBO закрили після першого сезону

Čytaty latynkoju
🙅‍♂️ Серіал «Ідол» від HBO закрили після першого сезону
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙅‍♂️ Серіал «Ідол» від HBO закрили після першого сезону
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо вам сподобався останній серіал від HBO під назвою «Ідол», то вас, можливо, чекає розчарування, адже шоу не повернеться з другим сезоном.

Як передає Variety, представник HBO зазначив:

«Ідол» був однією з найбільш провокаційних оригінальних програм HBO, і ми задоволені сильною реакцією аудиторії. Після довгих роздумів і міркувань HBO, а також творці та продюсери вирішили не випускати другий сезон. Ми вдячні творцям, акторам та знімальній групі за їхню неймовірну роботу.

Відзначимо, що перший сезон серіалу завершився на початку липня. До того ж глядачам показали лише п’ять епізодів, хоча спочатку було заплановано шість.

Нагадаємо, що «Ідол» отримав негативні відгуки від критиків, які звинувачували серіал у «надмірній відвертості» та «регресивному наративі». Відзначали також, що шоу наповнений кліше, які ніби позичені з «софткор-порно». Також критики зазначали, що іноді «Ідол» виглядає як «брудна чоловіча фантазія»

Щодо самого серіалу, то режисером шоу виступив творець «Ейфорії» Сем Левінсон. Сюжет «Ідола» базується на історії про попспівачку (Лілі-Роуз Депп) з Лос-Анджелеса на початку своєї кар’єри. Вона починає зустрічатись із власником клубу (The Weeknd), у якому вона виступає. З часом вона виявляє, що той є лідером таємного культу.

Також напередодні режисер Дені Вільнев розповів про свої плани на потенційну третю частину «Дюни».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...