Реклама

💰 «Оппенгеймер» уже зібрав понад $700 млн в світовому прокаті

Čytaty latynkoju
💰 «Оппенгеймер» уже зібрав понад $700 млн в світовому прокаті
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💰 «Оппенгеймер» уже зібрав понад $700 млн в світовому прокаті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нова стрічка Крістофера Нолана про Роберта Оппенгеймера, якого зіграв Кілліан Мерфі зуміла уже зібрати у світовому прокаті понад $700 млн. За рівнем касових зборів «Оппенгеймер» поки що займає четверте місце у цьому році.

Як повідомляє видання Variety за майже місяць з моменту своєї прем’єри стрічка досягла показника у $718 млн касових зборів у світовому прокаті — $285 млн у Північній Америці та $437 у світі.

З цим показником байопік від Нолана зумів обійти фільм «Форсаж Х» ($704 млн) та мультфільм «Людина-павук: Крізь всесвіт» ($686 млн). Однак наразі «Оппенгеймер» залишається позаду «Братів Супер Маріо в кіно» ($1.35 млрд), «Барбі» ($1.279 млрд) та «Вартових галактики 3» ($845 млн).

Окрім поки що четвертого місця у річному списку таку ж позицію фільм займає й в особистому заліку Нолана. «Оппенгеймер» наразі четверта найкасовіша стрічка режисера. Попереду лише «Темний лицар» ($1,006 млрд), «Темний лицар: Повертається» ($1,08 млрд) та «Початок» ($837 млн).

Загалом варто відзначити, що такий результат «Оппенгеймера» доволі вражає, адже сама стрічка йде три години, що може відлякувати глядачів. Однак, як бачимо, це точно не той випадок.

Раніше ми розповідали, що «Барбі» та «Оппенгеймер» стали четвертим вікендом в історії за рівнем касових зборів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...