Реклама

🤔 «Оппенгеймер» не має режисерської версії або видалених сцен

Čytaty latynkoju
🤔 «Оппенгеймер» не має режисерської версії або видалених сцен
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 «Оппенгеймер» не має режисерської версії або видалених сцен
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Кілліан Мерфі прийшов на інтерв’ю до Collider та розповів, що фільм «Опенгеймер» не отримає режисерської версії або бонусних «видалених» сцен, коли вийде на DVD.

У фільмах Крістофера Нолана немає видалених сцен. Його фільми на DVD не мають додатків, тому що сценарій — це фільм. Він точно знає, як пройдуть зйомки — він не возиться, намагаючись змінити історію. Це одразу фільм.

Кілліан Мерфі

Як зазначає Variety, фільми Нолана часто є високобюджетними («Оппенгеймер» коштував 100 мільйонів доларів), і режисер йде на зйомки свого фільму, точно знаючи, що йому потрібно зафіксувати. Раніше це підтвердив й сам Нолан.

Я намагаюся висвітлити речі на папері, тому що знімати те, чого не буде у фільмі, дуже дорого. Це також забирає багато часу та енергії. Практично в усіх моїх фільмах дуже мало видалених сцен, що завжди розчаровує шанувальників, які очікують DVD-версію.

Крістофер Нолан

Нагадаємо, «Оппенгеймер» йде три години, а в кінотеатрах фільм постачається на плівці Imax, яка важить близько майже 300 кг. Наразі фільм вже зібрав у прокаті понад $550 доларів, що робить його касовим хітом — поступилася стрічка лише фільму «Барбі».

Раніше ми розповідали, що «Барбі» та «Оппенгеймер» стали четвертим вікендом в історії за рівнем касових зборів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...