Реклама

📈 Збори «Барбі» перетнули $1 млрд та ставлять рекорд Ґреті Ґревіґ

Čytaty latynkoju
📈 Збори «Барбі» перетнули $1 млрд та ставлять рекорд Ґреті Ґревіґ
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📈 Збори «Барбі» перетнули $1 млрд та ставлять рекорд Ґреті Ґревіґ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

«Барбі» отримала перший мільярд. Як передає видання The Guardian компанія Warner Bros. оголосила, що стрічка за мотивами культової іграшки зуміла подолала позначку в $1 млрд.

Відзначається, що фільм отримав $459 млн у прокаті в Північній Америці та $572.1 млн у світі.

Такий результат загалом ставить для Ґрети Ґервіґ черговий рекорд. Режисерка стала першою жінкою, яка самостійно зняла фільм, який зібрав мільярд. Звісно, що раніше такий рекорд можна було приписувати Анні Боден, однак вона виступила лише співрежисеркою з Раяном Флеком стрічки «Капітан Марвел», яка також отримала понад мілярд касових зборів.

Тепер же Ґрета Ґревіґ потрапляє до компанії з інших 28 режисерів, яким вдалося подолати таку позначку.

Також в коментарі для New York Times президент Warner Bros. з внутрішнього прокату Джефф Ґолдштейн сказав, що жоден фільм за 100 років існування студії не продавав стільки квитків так швидко. Він додав, що «Барбі» перетнула позначку в $1 млрд за 17 днів. Таким чином стрічка побила рекорд останньої частини фільмів про Гаррі Поттера, який зібрав цю суму за 19 днів.

Нагадаємо. що напередодні Ґрета Ґревіґ отримала інший рекорд. Її «Барбі» тепер вважається фільмом зрежисованим жінкою реліз якого отримав найбільші стартові збори у домашньому прокаті.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...