Реклама

🤨Рідлі Скотт обрав Хоакіна Фенікса Наполеоном після його Джокера

Čytaty latynkoju
youtube.com
🤨Рідлі Скотт обрав Хоакіна Фенікса Наполеоном після його Джокера
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨Рідлі Скотт обрав Хоакіна Фенікса Наполеоном після його Джокера
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Рідлі Скотт розповів, що його осяяла ідея взяти Хоакіна Фенікс на роль Наполеона після того, як він побачив його у ролі Джокера. Нагадаємо, що уже восени має вийти фільм про французького діяча від режисера «Гладіатора» у якому він знову буде співпрацювати з актором, що зіграв роль Коммода.

Рідлі Скотт в своєму інтерв’ю для журналу Empire Magazine описав момент свого осяяння:

Я дивлюся на Хоакіна і кажу: «Цей маленький демон — Наполеон Бонапарт». Він виглядає як він.

Скотт також розповів, що порівнює Наполеона з такими історичними фігурами, як «Олександр Македонський, Адольф Гітлер, Сталін».

Послухайте, у нього за плечима багато поганого лайна. Водночас, він був видатним у своїй хоробрості, і в своїй здатності робити, і в своєму домінуванні. Він був надзвичайним.

Зі свого боку Фенікс також прокоментував свою нову співпрацю зі Скоттом, що це «була просто дуже ностальгічна ідея знову попрацювати з Рідлі» після його «неймовірного досвіду» зйомок у «Гладіаторі».

Я був таким молодим. Це була моя перша велика постановка. Я дуже хотів повторити цей досвід, або щось подібне.

Актор також зауважив, що Скотт звертався до нього з іншими проєктами протягом багатьох років, однак «ніщо не було схоже на те, що було б настільки вимогливим для нас обох».

Зі свого боку режисер також згадав, як всього лише за два тижні до початку зйомок Фенікс підійшов до нього і сказав, що він не знає, що робити.

Я сказав: «Заходь, сідай». Ми сиділи десять днів, цілими днями, обговорюючи сцену за сценою. У певному сенсі, ми репетирували. Абсолютно деталь за деталлю.

Відзначимо, що фільм розповідатиме історію становлення Наполеона (Хоакін Фенікс) імператором та досліджуватиме його стосунки з Жозефіною (яку зіграє Ванесса Кірбі). Автори обіцяють також показати найвідоміші битви Наполеона — в трейлері згадується Французька революція та єгипетський похід імператора.

Прем’єра фільму від Apple та Sony відбудеться 22 листопада. Пізніше фільм стане доступним в Apple TV+.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...