Реклама

🎥 Продюсер «Франкенштейна» від Ґільєрмо дель Торо обіцяє «глибоку емоційну» адаптацію

Čytaty latynkoju
wallpapers.com
🎥 Продюсер «Франкенштейна» від Ґільєрмо дель Торо обіцяє «глибоку емоційну» адаптацію
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Продюсер «Франкенштейна» від Ґільєрмо дель Торо обіцяє «глибоку емоційну» адаптацію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Продюсер Джей Майлз Дейл розповів, що фільм Ґільєрмо дель Торо — «Франкенштейн» буде таким же «глибоко емоційним», як і оригінальний роман Мері Шеллі.

Раніше стало відомо, що режисер взявся за те, щоб зняти свою версію історії про Франкенштейна. Тепер же продюсер стрічки у своєму інтерв’ю для A.frame вирішив поділитися деякою інформацією про фільм.

Дейл відзначив чому цей проєкт ідеально підходить для дель Торо:

Свого часу він збирався знімати Всесвіт монстрів з Universal — «Наречена Франкенштейна», «Істота з Чорної лагуни», «Людина-невидимка», «Людина-вовк» — але не зробив цього. Ми відчуваємо, що «Форма води» була своєрідною версією істоти. І ось тепер він знімає свій власний Всесвіт монстрів.

Дейл також розповів, як фільм про Франкенштейна буде використовувати оригінальний роман виданий ще у  1818 році. Продюсер відзначив, що книга є «глибоко емоційною» й відзначив, як дель Торо буде переосмислювати історію, яка зосереджується на сім’ї:

В останніх двох фільмах, зокрема у «Алеї жахів» та «Піноккіо», ми мали справу з відносинами батька і сина. Ґільєрмо і я обидва втратили своїх батьків за останні кілька років. Коли у вас є сильна батьківська фігура, це велика частина вашого життя. Ця версія «Франкенштейна» дуже близька до цієї тематики. Тож я відчуваю, що це третій фільм у трилогії Ґільєрмо про батька. Це захопливо, і коли читаєш сценарій, він дуже емоційний і, звичайно, дуже культовий.

Повідомлялося, що у фільмі дель Торо про Франкенштейна мають зіграти Оскар Айзек («Дюна», «Ex Machina»), Ендрю Гарфілд («Нова Людина-павук»,«Тік-так, бум!») та Міа Ґот («Х», «Суспірія»). Наразі дата виходу фільму невідома.

Нагадаємо, що раніше дель Торо розповів, що планує знімати в майбутньому лише анімаційні фільми.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...