Реклама

🎥 Ґільєрмо дель Торо планує знімати в майбутньому лише анімаційні фільми

Čytaty latynkoju
🎥 Ґільєрмо дель Торо планує знімати в майбутньому лише анімаційні фільми
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Ґільєрмо дель Торо планує знімати в майбутньому лише анімаційні фільми
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча й Ґільєрмо дель Торо найбільш відомий за такими своїми стрічками, як «Форма води» та «Лабіринт Фавна», однак тепер розвиватися він хоче в іншому напрямку.

Режисер у своєму інтерв’ю для The Hollywood Reporter розповів, що в майбутньому він хоче знімати лише анімаційні фільми.

Є ще кілька повнометражних фільмів, які я хочу зняти, але їх небагато. Після цього я хочу займатися лише анімацією. Такий мій план.

Відзначимо, що режисер уже почав цей шлях, адже його останньою стрічкою стала стоп-моушн-адаптація «Піноккіо». Мультфільм отримав нагороди на «Оскар» та «Золотому глобусі» як найкращий анімаційний фільм.

Імовірно, що дель Торо схоче дотримуватися саме стоп-моушн стилю в анімації і в своїх майбутніх роботах.

Я вірю, що за допомогою стоп-моушн можна створити дорослу фентезійну драму і емоційно зворушити людей. Я думаю, що стоп-моушн може бути внутрішньовенним, він може потрапити прямо до ваших емоцій так, як жоден інший засіб не може.

Проте наразі на черзі у дель Торо стоїть не анімаційний проєкт. Режисер готується адаптувати «Франкенштейна» для Netflix. Головні ролі тут можуть зіграти Оскар Айзек («Дюна», «Ex Machina»), Ендрю Гарфілд («Нова Людина-павук»,«Тік-так, бум!») та Міа Ґот («Х», «Суспірія»).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...