Реклама

🎥 Про Енді Кауфмана знімають документальний фільм

Čytaty latynkoju
🎥 Про Енді Кауфмана знімають документальний фільм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Про Енді Кауфмана знімають документальний фільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відомий документаліст Клей Твіл став режисером першого повнометражного документального фільму про легенду комедії Енді Кауфмана.

Як зазначає Deadline, документалку виробляють у партнерстві з The Andy Kaufman Estate. Автори фільму отримають доступ до ексклюзивних архівів та приватних записів коміка, а також планують співпрацювати з родиною Кауфмана та його менеджером Джорджем Шапіро.

Документальний фільм планує дослідити біографію гумориста та «демістифікувати» його за допомогою розповідей його найближчих родичів, друзів та колег.

Він справляв незабутнє враження. Його творчість навіть сьогодні така ж яскрава, як і завжди, і ми раді приєднатися до знімальної групи, щоб запропонувати глядачам дуже інтимний і всебічний погляд на його життя і кар'єру.

Тайлер Кауфман, племінник коміка

Наразі невідомо, коли вийде фільм, на який платформі та чи буде він доступним в Україні.

Ендрю (Енді) Кауфман — американський шоумен та актор, який став популярним завдяки своїй «антикомедії». Він не розповідав жартів, був скоріше пародистом та шоуменом, що відомий своїми дикими виходками.

Наприклад, Кауфман перевтілювався в різних особистостей та був першим, хто пародіював Елвіса; був борцем у реслінг та пропонував $500 будь-якій жінці, що «покладе його на лопатки»; прославився роллю грубого клубного співака Тоні Кліфтона — деякі навіть вірили, що Кауфман та Кліфтон це різні люди.

Також зазначимо, що у 1999 році вийшов фільм «Людина на Місяці» про життя Енді Кауфмана, роль якого виконав Джим Керрі.

Раніше ми розповідали, що Netflix представив документальний фільм Wham!, який розповідає історію однойменного поп-дуету 80-х.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...