Реклама

👀 Дивіться повноцінний трейлер серіалу Twisted Metal

Čytaty latynkoju
youtube.com
👀 Дивіться повноцінний трейлер серіалу Twisted Metal
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Дивіться повноцінний трейлер серіалу Twisted Metal
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З’явився перший повноцінний трейлер серіальної адаптації популярної франшизи відеоігор Twisted Metal. 10-серійне шоу має вийти уже 27 липня цього року на каналі Peacock.

Трейлер дивіться нижче.

Офіційний синопсис серіалу повідомляє нам, що це буде адаптація «класичних ігор для PlayStation» Twisted Meta. Серіал знято за оригінальною історією Ретта Різа та Пола Верніка («Зомбіленд», «Дедпул 1, 2, 3»):

Про аутсайдера, якому дають шанс на краще життя, але лише за умови, що він зможе успішно доставити таємничий пакунок через постапокаліптичну пустелю. З допомогою крутого викрадача автомобілів, що орудує сокирою, він зіткнеться з дикими мародерами на машинах знищення та іншими небезпеками відкритої дороги, включаючи божевільного клоуна, який керує добре знайомою вантажівкою з морозивом.

Головну роль у серіалі виконав Ентоні Макі («Сокіл та Зимовий солдат»), роль клоуна Sweet Tooth зіграв реслер Самоа Джо.

Нагадаємо, що Twisted Metal це серія ігор для PlayStation (перші дві гри також з’явилися на ПК). Гра є представником жанру автомобільних бойових ігор (vehicular combat games).

Сюжет Twisted Metal доволі простий. Якийсь Каліпсо влаштовує смертельний турнір на який запрошує найкращих водіїв зі всього світу. Результатом перемоги для учасника є приз у вигляді виконання будь-якого бажання. Однак той хто програє отримує у винагороду лише смерть.

Перша гра у франшизі з’явилася ще у далекому 1995 році і з того часу загалом ми отримали сім ігор. Остання гра в серії вийшла у 2012 році.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...