Реклама

🎬 Бенедикт Камбербетч натякнув на повернення Доктора Стренджа

Čytaty latynkoju
Marvel
🎬 Бенедикт Камбербетч натякнув на повернення Доктора Стренджа
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Бенедикт Камбербетч натякнув на повернення Доктора Стренджа
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Бенедикт Камбербетч, схоже, продовжить грати Доктора Стренджа у кіновсесвіті Marvel. Нещодавно актор натякнув на своє повернення у новому фільмі наступного року.

Актор завітав на інтерв’ю до JW3 Speaker Series, де натякнув на появу Стренджа у кіновсесвіті Marvel. Наразі невідомо, чи Камбербетч має на увазі окремий сиквел, чи він з’явиться в іншому фільмі кіновсесвіту.

На повернення супергероя натякає й сцена після титрів «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля». На одній із вулиць Нью-Йорка до доктора підходить якась чарівниця (ймовірно, Клеа — кохання Стренджа з коміксів, яку грає Шарліз Терон) та закликає його допомогти врятувати всесвіт. На завершення сцени повідомляється, що «Доктор Стрендж повернеться».

Раніше на повернення персонажу натякав й сценарист «Доктора Стренджа у мультивсесвіті божевілля» Майкл Волдрон в інтерв’ю Gizmodo.

Ми знали, що хочемо представити Клею. Вона — велике кохання Стренджа в коміксах, і мені здавалося, що на початку нашого фільму Стрендж не був готовий зустріти кохання свого життя. Мені здавалося, що ми повинні були замкнути цикл між ним і Крістін Палмер.

Майкл Волдрон

Камбербетч вперше зіграв доктора Стівена Стренджа у фільмі «Доктор Стрендж» 2016 року. Актор повторив свою роль у фільмах декількох фільмах Marvel про інших супергероїв та у стрічці «Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля» (2022).

Раніше ми розповідали, що Бенедикта Камбербетча обрали на роль американського естрадного співака та активіста Піта Сіґера в майбутній біографічній картині про Боба Ділана A Complete Unknown.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...