Реклама

😌 Стоп-моушн адаптація Покемонів від Netflix буде терапевтичною — акторка

Čytaty latynkoju
youtube.com
😌 Стоп-моушн адаптація Покемонів від Netflix буде терапевтичною — акторка
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😌 Стоп-моушн адаптація Покемонів від Netflix буде терапевтичною — акторка
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На своїй панелі в рамках американського аніме-фестивалю Anime Expo компанія Netflix повідомила, що її майбутній проєкт «Покемон: Консьєржка» (Pokémon Concierge), вийде у грудні.

Окрім цього стримінговий сервіс показав відео, на якому актриса, яка озвучує головну героїню Рена Нунен (Rena Nōnen) відома як Нон, яка озвучує головну героїню Хару, відвідує знімальний майданчик.

У Netflix мультфільм описують так:

Ця чудова стоп-моушн анімація розповідає історію консьєржки, на ім'я Хару, яка працює на курорті тільки для покемонів, і гостей, які приїжджають до неї.

Також на самому фестивалі Нон поділилася тим, який ефект для глядачів вона б хотіла, щоб мультсеріал надав:

Я впевнена, що всі ми (відчували), що нас бомбардують, що на нас тиснуть, що нам не хочеться вставати і продовжувати робити те, що ми робили, і ми просто здаємося. Але коли ви бачите «Покемон: Консьєржка», це справді терапевтично, і це змушує вас намагатися бути найкращим, яким ви можете бути. Я бажаю, щоб глядачі побачили «Покемон: Консьєржка» (і відчули, що) вони можуть продовжувати жити далі.

Нон також трішки розповіла про свою героїню. Вона відзначила, що Хару, яка часто занадто багато працює та відчуває великий тиск у намаганнях відповідати очікуванням інших, протягом серіалу вчиться тому, що це цілком нормально робити помилки. Тому важливо, не бути надто суворим до себе.

На шляху до власного усвідомлення Хару буде допомагати Псайдак, якого Нон відзначила, як улюбленого покемона.

Нагадаємо, що напередодні пройшла презентація Netflix Tudum де показали майбутні проєкти, які готують для стримінгового сервісу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...