Реклама

🎥 Кінопрем'єри липня. Що подивитися?

Čytaty latynkoju
🎥 Кінопрем'єри липня. Що подивитися?
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Кінопрем'єри липня. Що подивитися?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Червень видався доволі плідним на блокбастери з початком у вигляді «Людини-павука: Крізь Всесвіт» та завершенням з черговими пригодами Індіани Джонса. Знайшлося місце й розчаруванню.

У цій невдячній ролі виступила стрічка «Флеш» про яку аналітики кажуть, що не варто було її випускати. Так студія втратила б менше коштів.

Був також як і завжди чарівний фільм від Веса Андерсона «Астероїд-сіті», який як мінімум принесе вам візуальну насолоду.

Однак на нас тепер чекає новий місяць, а відповідно й нові кінопрем’єри.

Липень своєю чергою обіцяє нам класичний екшн від Тома Круза, трішки жахів, а також нарешті ми дізнаємося відповідь на питання «хто кого»: Барбі, чи Оппеннгеймер?

Астрал: Червоні двері (6 липня)

Розпочнеться місяць кінопрем’єр з чергової частини доволі успішної горор-франшизи «Астрал».

У п’ятому фільмі історія повертається до того, з чого все почалося. Нам розкажуть історію родини Ламбертів через десять років після їхнього останнього жаху. У стрічці має бути все, що зробило перший фільм успішним: ефектні страшилки, моторошна музика та звісно страхітливий демон.

Автори фільму очевидно бажають завершити франшизу з високо піднятою головою, додавши нам трішечки літнього горору.

Місія неможлива: Розплата. Частина перша (9 липня)

Окрім стрічок про Джеймса Бонда, навряд можна назвати ще одну успішну франшизу про таємних агентів. Однак «Місія неможлива» зуміла завоювати собі місце та пошану серед любителів шпигунського екшну.

Перший фільм серії вийшов ще у 1996 році й з того часу Том Круз пройшов довгий шлях, щоби нарешті продемонструвати нам початок завершення історії агента Ітана Ганта

Нова «Місія неможлива» дійсно буде переповнена екшном, та черговим ризикованим трюком від Круза. Все це нам демонструють останні трейлери.

Якщо ви фанат бойовиків, то цей фільм точно для вас.

Оппенгеймер (20 липня)

Уже недовго залишилося чекати на черговий фільм від Крістофера Нолана, який точно очікують усі любителі кіно.

Цього разу режисер вирішив розповісти нам реальну історію про американського вченого Джеймса Роберта Оппенгеймера та його роль у створенні атомної бомби. Фільм уже встиг отримати відзнаку від офіційного біографа вченого, який похвалив стрічку.

Звісно, що комусь, можливо, доведеться набратися терпіння та попередньо підготуватися до походу в кінотеатр. Причина у тому, що фільм триватиме близько трьох годин. Однак це точно не те, що має відлякати від стрічки, адже ім’я Крістофера Нолана виправдовує усе це. Окрім цього нагадаємо про те, що режисер дуже серйозно підійшов до пропрацювання образу головного героя — Нолан написав сценарій від імені Оппенгеймера, щоб краще зрозуміти його.

Барбі (20 липня)

Можливо один з найнезвичніших фільмів вийде уже в липні, та ще й в один день з «Оппенгеймером» — історія за мотивами культової американської іграшки Барбі.

Ґрета Ґервіг відома за стрічками «Маленькі жінки» та «Леді-Птаха» вирішила взятися з доволі неочкувану історію для екранізації. У цьому їй також допоміг Ной Баумбахом («Шлюбна історія», «Френсіс Ха»), який виступив співавтором сенарію стрічки «Барбі».

Фільм розповість нам історію Барбі та Кена та їхню подорож з Барбіленд до людського світу, щоб знайти справжнє щастя.

Цікаво, чи є ті хто в один день вирішить переглянути «Барбі» та «Оппенгеймера»? До того ж не менш цікаво у якому порядку?

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...