Реклама

🎬 Тейлор Свіфт може увійти до комітету «Оскара»

Čytaty latynkoju
🎬 Тейлор Свіфт може увійти до комітету «Оскара»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Тейлор Свіфт може увійти до комітету «Оскара»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Тейлор Свіфт, Остіна Батлера, Ке Хюі Кван, Кеке Палмер та інших майже 400 артистів запросили стати учасниками Академії кінематографічних мистецтв і наук.

Якщо всі цьогорічні запрошені приймуть членство, загальна кількість членів Академії збільшиться до 10 817 осіб. Нагадаємо, саме члени Академії обирають номінантів на премію «Оскар».

Загалом, цього року журі Академії налічує 40% жінок. 34% осіб належать до етнічних/расових спільнот, а 52% походять з країн за межами США.

Академія пишається та вітає цих митців та професіоналів у своєму складі. Вони представляють надзвичайні світові таланти в різних кінематографічних дисциплінах і зробили життєво важливий вплив на мистецтво і науку кіно, а також на шанувальників кіно в усьому світі.

Білл Крамер, генеральний директор Академії

Як зазначає Variety, цьогоріч також є прецедент, коли чотири галузі запросили більше жінок, ніж чоловіків. Зокрема, ради бачити жінок кастинг-директори, дизайнери костюмів, візажисти та перукарі, а також маркетологи та галузь зв’язків з громадськістю. В акторській та режисерській галузях більшість кандидатів походили з етнічних та расових спільнот.

Раніше ми розповідали, що Тейлор Свіфт перевидала альбом Midnights за участю Ice Spice та Лани Дель Рей, а також  Speak Now — за участю Fall Out Boy та Гейлі Вільямс з Paramore. Крім того, співачка увійшла до списку 100 найбагатших Self-Made жінок від Forbes.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...