Реклама

🖋 Netflix підписав угоду з японським сценаристом Юджі Сакамото

Čytaty latynkoju
🖋 Netflix підписав угоду з японським сценаристом Юджі Сакамото
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🖋 Netflix підписав угоду з японським сценаристом Юджі Сакамото
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Netflix зібралися серйозно взятися за розширення власної бібліотеки якісним японським контентом. Сервіс повідомив, що уклав ексклюзивну угоду з відомим японським сценаристом Юджі Сакамото.

Відомо про це стало якраз після того, як сценарист отримав нагороду на цьогорічному Каннському кінофестивалі за найкращий сценарій до фільму «Монстр».

Віцепрезидент Netflix з питань контенту в Японії Каата Сакамото зазначив, що шедеври Юджі «змушують нас повертатися до них знову і знову», і додав:

Багато людей, включно зі мною, були глибоко зворушені історіями, які створив Юджі; і ще більше людей далеко за межами Японії чекають, щоб зануритися в наступні роботи Юджі. Наша місія в Netflix — розважати світ, і ми з нетерпінням чекаємо можливості вивести унікальні, оригінальні історії Сакамото на світову сцену, поєднавши їх з найкращим виробничим середовищем і творчими партнерствами, щоб реалізувати його бачення.

Відзначимо, що на Netflix вже готуються випустити перший проєкт Юджі Сакамото для платформи під назвою In Love And Deep Water. Стрічки який розповість про загадкове вбивство на розкішному круїзному лайнері.

Нагадаємо, що нещодавно відбувся Netflix Tudum і ми зібрали для вас найцікавіше, що показали на презентації.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...