Реклама

⚽ Sony планує створити мультсеріал про Ліонеля Мессі

Čytaty latynkoju
youtube.com
⚽ Sony планує створити мультсеріал про Ліонеля Мессі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ⚽ Sony планує створити мультсеріал про Ліонеля Мессі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ліонель Мессі та Sony Music Entertainment об’єднаються з Atlantis Animation з Канарських островів, щоб зробити анімаційний серіал про аргентинського футболіста. Про це повідомляє видання Variety.

Угода передбачає, що Atlantis наразі має створити трейлер анімаційного серіалу. Підрозділ преміум контенту Sony Music, який займається виробництвом у партнерстві з Leo Messi Management, зі свого боку наглядає за розробкою та дистрибуцією серіалу.

Компанія Atlantis Animation, що базується на Тенерифе, зараз займається повним виробництвом трейлера. Серіал має бути орієнтованим на будь-яку аудиторію та «занурити глядачів в епічні пригоди молодого Мессі, який долає титанічні виклики, мандруючи яскравим світом відеоігор».

Саундтрек буде створений міжнародними артистами та композиторами, підписаними з лейблом Sony Music Entertainment, що забезпечить повноцінне аудіовізуальне шоу.

Подальші деталі сюжету тримаються в таємниці, але сюжетна схема, що поміщає Мессі у світ відеоігор закладає основу проєкту, який працюватиме на декількох рівнях всесвіту, таких як реальність молодого Мессі та його пригоди у всесвіті відеоігор.

Оголошення про участь Atlantis також підкреслило, що серіал «прагне передати основні цінності спорту та уроки, які він втілює на екрані, оскільки він буде слідувати за подорожжю одного з найвидатніших спортсменів усіх часів».

Нагадаємо, що вчора також стало відомо, що Ліонель Мессі має приєднатися на правах вільного агента до футбольного клубу «Інтер» Маямі з MLS.

Відзначимо, що ця команда належить іншому легендарному футболісту — Девіду Бекхему. До того ж зараз там грає українець — Сергій Кривцов.

Нагадаємо, що раніше вийшов трейлер фільму Тайки Вайтіті про футбол.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...