Реклама

🐦 Angry Birds отримає новий мультсеріал на Amazon Prime Video

Čytaty latynkoju
🐦 Angry Birds отримає новий мультсеріал на Amazon Prime Video
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐦 Angry Birds отримає новий мультсеріал на Amazon Prime Video
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Культова мобільна гра Angry Birds отримає новий анімаційний серіал на Amazon Prime Video.

Анонсований 24-серійний мультсеріал отримав назву Angry Birds: Mystery Island («Angry Birds: Таємничий острів») та розповість про трьох нових пташенят — Мію, Розі та Бадді. Також у серіалі з’явиться порося, на ім’я Гамільтон.

У Rovio відзначили, що:

Ми раді співпрацювати з Amazon, щоб додати нову главу до історії пташенят в «Angry Birds: Таємничий острів». Я впевнена, що шанувальники пташенят будуть з нетерпінням чекати на них у власному серіалі.

Серіал розповідає про чотирьох молодих пташок, які вирушають на відпочинок, але натомість помилково потрапляють на таємничий, незвіданий острів.

Компанії друзів доведеться дослідити острів і розкрити його таємниці, якщо вони хочуть знайти дорогу додому. Водночас їм доведеться стикнутися з екзотичними пам’ятками та незрозумілими природними явищами і все це далеко від дому, без батьків.

Щодо акторського складу, то чотирьох головних героїв озвучуватимуть Гарві Гіллен, Кейт Мікуччі, Домінік Монаган та Насім Педрада.

«Angry Birds: Таємничий острів» приєднується до інших майбутніх адаптацій відеоігор Amazon, таких як God of War і Fallout.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...