Реклама

🎬 Новий фільм з Джонні Деппом поставив рекорд Каннського фестивалю

Čytaty latynkoju
🎬 Новий фільм з Джонні Деппом поставив рекорд Каннського фестивалю
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Новий фільм з Джонні Деппом поставив рекорд Каннського фестивалю
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фільм Jeanne du Barry, де зіграв Джонні Депп, за тиждень зібрав майже півмільйона глядачів у Франції. 

Прокат у Франції, приурочений до прем’єри фільму на Каннському кінофестивалі 2023 року, зібрав 401 тис. відвідувачів. За даними французького дистриб’ютора Le Pacte, це рекорд для фільму з Канн за останнє десятиліття. 

Раніше рекордсменом був фільм База Лурмана «Великий Гетсбі» 2013 року з Леонардо Ді Капріо в головній ролі. Тоді стрічка зібрала 760 тис. глядачів. 

Jeanne du Barry (Фаворитка) — це шостий повнометражний фільм французької режисерки Майвенн Ле Беско. Стрічка розповідає історію стосунків Людовика XV та його фаворитки Жанни дю Баррі, яку він привів до палацу попри відсутність у дівчини дворянського коріння. Джонні Депп грає короля — для актора це буде перша поява у великому кіно за останні три роки після скандалу з Ембер Герд.

Раніше ми розповідали, що Депп розплакався, коли фільм з його участю отримав семихвилинну стоячу овацію на Каннському кінофестивалі. Також ми розповідали, що Hollywood Vampires, до складу якого входять Джонні Депп, Еліс Купер, засновник Aerosmith Джо Перрі та Томмі Генріксен, перенесли тур через травму актора.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...