Реклама

⚡ Езра Міллер продовжить грати «Флеша», якщо фільм отримає сиквел

Čytaty latynkoju
IGN
⚡ Езра Міллер продовжить грати «Флеша», якщо фільм отримає сиквел
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ⚡ Езра Міллер продовжить грати «Флеша», якщо фільм отримає сиквел
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Езра Міллер буде виконувати роль Флеша, доки Андрес Мускетті залишатиметься режисером фільмів про супергероя. 

Про це Мускетті розповів час інтерв’ю в подкасті The Discourse. За словами режисера, якщо фільм отримає сіквел, Езра повернеться до ролі, навіть попри його юридичні проблеми та ймовірні проблеми з наркотиками.

Якщо продовження станеться, я не думаю, що хтось зможе зіграти цього персонажа так добре, як Міллер. Інші зображення Флеша чудові, але це конкретне бачення персонажа, Езра просто перевершив це. Таке враження, що Міллер створений для Флеша.

Андрес Мускетті, режисер фільму Flash

Нагадаємо, від початку 2020 року Міллер неодноразово потрапляв у скандали. Актор був винуватцем інцидентів, пов’язаних із хуліганством, нападами та крадіжками зі зломом, які призвели до численних арештів та звинувачень. Згодом Міллер визнав, що має серйозні проблеми із психічним здоров’ям. Наприкінці 2022 року Езра почав лікуватися.

Варто зазначити, що Flash був знятий Мускетті за наглядом попереднього керівництва студії DC, тому наразі невідомо, чи отримає фільм сиквел. Джеймс Ганн, який тепер відповідає за кіновсесвіт DC Studios, ще не робив заяв щодо продовження «Флеша» Езри Міллера. Інший шоуранер кіновсесвіту Пітер Сафран зазначив, що продовження співпраці з актором залежить від його лікування.

Премʼєра стрічки відбудеться вже цього літа — 15 червня 2023 року. Раніше ми розповідали, що вийшов фінальний трейлер фільму, а також що у «Флеші» на нас чекає несподіване камео Супермена.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...