Реклама

🎬 Наступним проєктом Хоакіна Фенікса стане ЛГБТК+ драма від Тодда Гейнса

Čytaty latynkoju
Beau afraid
🎬 Наступним проєктом Хоакіна Фенікса стане ЛГБТК+ драма від Тодда Гейнса
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Наступним проєктом Хоакіна Фенікса стане ЛГБТК+ драма від Тодда Гейнса
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Тодд Гейнс розробляє спільний з Хоакіном Феніксом фільм про «коханців-геїв, дія якого відбувається в Лос-Анджелесі 1930-х років».

Як розповів Гейнс в інтерв’ю IndieWire, майбутня стрічка отримає рейтинг NC-17. Це найвищий рейтинг в Американській кіноасоціації, тобто, фільм може містити явні сексуальні сцени, безліч сексуально-орієнтованої мови або сцен надмірного насильства.

Наступний фільм — це повнометражна стрічка з оригінальним сценарієм, яку я розробив разом з Хоакіном Феніксом на основі деяких його думок та ідей. Я прцював з ним як з автором оповідань.

Тодд Гейнс, режисер

Гейнс додав, що планує розпочати зйомки фільму на початку наступного року. Також режисер розповів, що наразі працює над «епізодичними проєктами» та над мінісеріалом з Кейт Вінслет за мотивами роману «Довіра».

Варто зазначити, що Гейнс зараз знаходиться на Каннському кінофестивалі разом зі своєю стрічкою May December. За інформацією ЗМІ, Netflix сьогодні, 23 травня, викупив права на прокат стрічки в США за $11 млн

Останній проєкт Хоакіна Фенікса — «Усі страхи Бо» — нещодавно пройшов у кінотеатрах. Актор попросив глядачів не приходити на його новий фільм під грибами. Крім того, у 2024 році нас очікує продовження «Джокера».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...