Реклама

🍄 Хоакін Фенікс порадив не приходити на його новий фільм «Усі страхи Бо» під грибами

Čytaty latynkoju
🍄 Хоакін Фенікс порадив не приходити на його новий фільм «Усі страхи Бо» під грибами
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🍄 Хоакін Фенікс порадив не приходити на його новий фільм «Усі страхи Бо» під грибами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно у кінотеатрах США відбулась премʼєра стрічки «Усі страхи Бо» (англ. Beau Is Afraid). Це комедійний горор від Арі Астера, режисера жахів «Сонцестояння» та «Спадковість».

Перед виходом картини Хоакін Фенікс, який зіграв головну роль, порадив не приходити на фільм під грибами. Річ в тім, що стрічку важко сприймати навіть у тверезому стану, а під грибами ефект «неясності» посилюється:

Я просто хотів зробити публічну заяву та сказати: не дивіться цей бісів фільм під грибами. Але якщо ви це зробите, зніміть себе. Але не робіть цього!

За сюжетом «Усі страхи Бо» головний герой боїться всього на світі й майже не покидає власне житло. Однак одного дня він дізнається про смерть власної матері й тепер йому доводиться вирушити у відритий світ, у якому багато небезпек. У своїй «подорожі» він зустрічає багато речей з минулого, які провокують травматичні спогади.

У фільмі крім Хоакіна Фенікса зіграли: Петті Люпон, Нейтан Лейн, Кайлі Роджерс, Емі Райан, Паркер Поузі, Стівен Гендерсон, Дені Меноше, Майкл Гандольфіні, Зої Лістер-Джонс та Хейлі Сквірс.

Премʼєра «Усі страхи Бо» в Україні відбудеться 27 квітня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...