Реклама

👀 Шон Пенн зіграє в українському фільмі про війну

Čytaty latynkoju
youtube.com
👀 Шон Пенн зіграє в українському фільмі про війну
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Шон Пенн зіграє в українському фільмі про війну
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Оскароносний актор і проукраїнський активіст Шон Пенн погодився знятися в українському фільмі про війну «Війна очима тварин». Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Це дев’ятисерійний фільм-антологія, знятий дев’ятьма українськими режисерами, який розповідає історію війни в Україні з точки зору різних тварин, що опинилися в епіцентрі конфлікту.

Мирослав Слабошпицький, відомий український режисер фільму «Плем’я» (2014), зніме дев’яту та завершальну частину. У ній Пенн зіграє роль американського звукорежисера, який випадково стає свідком початку війни, коли 24 лютого 2022 року російські війська вторгаються в Україну.

Проведення зйомок заплановано на літо 2023 року в Україні та Лос-Анджелесі у США.

Нагадаємо, що Пенн був відвертим прихильником України з самого початку війни. Дворазовий лауреат премії «Оскар» перебував в Україні на зйомках документального фільму для студії Vice Studios, коли почалася війна.

Фільм, знятий у співавторстві з Аароном Кауфманом, спочатку був задуманий як жартівливий погляд на комічного актора Володимира Зеленського, який став президентом. Натомість він перетворився на фільм «Суперсила», що розповідає про Зеленського у воєнний час. Під час прем’єри фільму на Берлінському кінофестивалі цього року Пенн скористався нагодою, щоб закликати західні уряди надати більше військової підтримки Україні.

Виробництвом фільму «Війна очима тварин» займаються українські продакшн-компанії SOTA Cinema Group та Kleos Art, продюсерами виступили Олег Кохан та Олексій Макухін.

Фільм має вийти на екрани взимку 2023-2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...