Реклама

🎸 Бенедикт Камбербетч зіграє Піта Сіґера у фільмі про Боба Ділана

Čytaty latynkoju
Pete Seeger 1986/Wikipedia Commons
🎸 Бенедикт Камбербетч зіграє Піта Сіґера у фільмі про Боба Ділана
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎸 Бенедикт Камбербетч зіграє Піта Сіґера у фільмі про Боба Ділана
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Бенедикта Камбербетча обрали на роль американського естрадного співака та активіста Піта Сіґера в майбутній біографічній картині про Боба Ділана A Complete Unknown.

Як зазначив режисер стрічки Джеймс Менголд в інтерв’ю Deadline, Сіґер відіграє вирішальну роль у реальній історії Ділана.

Майбутня стрічка розповідатиме про Ділана на Ньюпортському фолк-фестивалі в 1965 році. Піт Сіґер був одним із перших прихильників артиста та допоміг йому оргіназувати виступ на тому самому фестивалі.

Раніше стало відомо, що Ділана зіграє актор Тімоті Шаламе, Моніку Барбаро обрали на роль співачки Джоан Баез. До акторського складу також приєднається Ель Феннінг у ролі студентки та художниці, яка була коханкою Ділана на початку 60-х.

Виробництво фільму почнеться вже цього літа в Нью-Йорку. Окрім режисури, Джеймс Менголд також разом Джеєм Коксом написали сценарій. Сам Боб Ділан є одним із виконавчих продюсерів фільму.

Боб Ділан — культовий музикант, актор, художник та письменник. Лауреат Нобелівської премії з літератури 2016 року, засновник течії «кантрі-рок» та активіст та один з символів антивоєнного американського руху у 60-х роках. 

Раніше ми розповідали, що оскароносний актор і проукраїнський активіст Шон Пенн погодився знятися в українському фільмі про війну «Війна очима тварин».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...