Реклама

😥 Виробництво четвертого сезону «Мандалорець» може зупинитися через страйк сценаристів

Čytaty latynkoju
Mandalorian
😥 Виробництво четвертого сезону «Мандалорець» може зупинитися через страйк сценаристів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😥 Виробництво четвертого сезону «Мандалорець» може зупинитися через страйк сценаристів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сценаристи Lucasfilm, які працюють над четвертим сезоном серіалу «Мандалорець», можуть приєднатись до протесту WGA. Через це вихід серіалу може затриматись.

Згідно з джерелами Deadline, флагманський серіал Disney+ може перенести початок виробництва 4 сезону. Сезон офіційно поки що не анонсували, проте раніше автор серіалу Джон Фавро підтвердив його розробку. 

Інсайдери також повідомили, що зйомки четвертого сезону «Мандалорця» розпочнуться у вересні. Якщо за це літо страйки WGA не припиняться, розробка сезону затримається.

Представники Lucasfilm не прокоментували чутки.

Нагадаємо, затяжний страйк розпочала Гільдія письменників Америки (WGA). Причиною стали невдалі переговори зі студіями та сервісами щодо умов праці та оплати, а також залучення штучного інтелекту в роботу сценаристів. 

Страйк письменників, який розпочався 2 травня, триває вже третій тиждень та впливає на виробництво теле- та кінопродуктів. Наприклад, Disney+ доведеться перенести Daredevil: Born Again через страйк. Нещодавно ми також розповідали, що зйомки «Дивних див» та нового фільму Marvel призупинено через страйк сценаристів у США.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...