Реклама

🦸‍♂️ Девід Коренсвет може стати новим «Суперменом» від Джеймса Ганна

Čytaty latynkoju
🦸‍♂️ Девід Коренсвет може стати новим «Суперменом» від Джеймса Ганна
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🦸‍♂️ Девід Коренсвет може стати новим «Суперменом» від Джеймса Ганна
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Мережею ширяться чутки, що Ніколас Голт, Рейчел Броснаген та Девід Коренсвет беруть участь у прослуховуванні на ролі у новому фільмі Джеймса Ганна про «Супермена».

Видання The Hollywood Reporter повідомляло, що Коренсвіт вважається одним із «найбільших претендентів» на роль самого Кларка Кента. Джерела видання стверджують, що актор вже перейшов до етапу екранного прослуховування. 

Також видання зазначає, що новим «Суперменом» міг стати Джейкоб Елордіз з серіалу «Ейфорія», проте він не пройшов проби. 

THR також повідомляло, що Ніколас Голт міг претендувати на роль Лекса Лютора, проте інше видання Deadline повідомляє, що Голт також претендує на роль самого Кента.

На роль Лоїс Лейн є кілька варіантів, серед яких Емма Макі з серіалу «Сексуальна освіта», Рейчел Броснаген з «Дивовижної місис Мейзел», а також акторки Фібі Дайневор та Самара Вівінг.

Своєю чергою, режисер майбутнього фільму Джеймс Ганн відреагував на заяви ЗМІ. За його словами, він ніколи не коментуватиме, хто бере участь у прослуховуванні. За його словами, наразі в Superman: Legacy «пройшла проби тільки одна людина, і це не будь-хто зі звичайних гравців у світі Супермена».

Superman: Legacy — майбутній фільм-екранізація історії «Супермена» від Джеймса Ганна. Прем’єра стрічки запланована на 11 липня 2025 року. Раніше ми розповідали, що Джеймс Ганн до 85-річчя Людини зі сталі завершив сценарій майбутнього фільму про «Супермена».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...