Реклама

📺 «Чорне дзеркало»: нові кадри, сюжетні деталі епізодів нового сезону від Netflix

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
📺 «Чорне дзеркало»: нові кадри, сюжетні деталі епізодів нового сезону від Netflix
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📺 «Чорне дзеркало»: нові кадри, сюжетні деталі епізодів нового сезону від Netflix
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Netflix оприлюднив усі подробиці шостого сезону «Чорного дзеркала» напередодні його червневого релізу. У новому сезоні буде п’ять абсолютно нових епізодів, які виглядатимуть досить похмурими та з закрученим сюжетом.

Творець серіалу Чарлі Брукер нещодавно розповів Netflix, що нові історії «все ще залишаються тонально «Чорним дзеркалом», але з деякими божевільними поворотами і більшим розмаїттям, ніж будь-коли раніше».

Тепер, коли з’явилися назви нових епізодів, кадри та деталі синопсиса, ми можемо зрозуміти, що він мав на увазі.

Епізоди шостого сезону «Чорного дзеркала»

Joan Is Awful

Режисерка епізоду Еллі Паньків розповідає історію про пересічну жінку, яка дізнається, що глобальна стримінгова платформа запустила престижну телевізійну драму, засновану на її житті. І це ще не все, її також грає не хто інший, як голлівудська акторка Сальма Гаєк. Серед інших акторів — Майкл Сера, Хімеш Патель, Роб Ділейні та Бен Барнс.

Loch Henry

Документальний фільм про природуу цьому епізоді йде шкереберть після того, як молода пара вирушає до сонного шотландського містечка, сповненого таємниць. Незабаром вони виявляються втягнутими в місцеву пікантну історію, в якій розповідається про події минулого, що шокують.

Режисером цього епізоду є Сем Міллер («Лютер»), а в головних ролях — Семюель Бленкін, Міхаела Геррольд, Деніел Портман, Джон Ганна і Моніка Долан.

Beyond the Sea

Епізод Аарона Пола та Джоша Гартнетта здається найбільш нестандартним з нової групи. Дія відбувається в альтернативному 1969 році, де двоє чоловіків на високотехнологічній місії мають розібратися з наслідками неймовірної трагедії.

Кейт Мара, Оден Торнтон та Рорі Калкін також знялися у цій стрічці, яку зняв режисер Джон Кроулі («Щиголь»).

Mazey Day

Режисерка кількох епізодів «Дивних див» Ута Брісевіц зняла цей епізод. Головну роль тут виконує зірка «Джокера» Зазі Бетц. Деталі синопсису цієї стрічки доволі скупі, але ми знаємо, що Бетц зіграє неспокійну старлетку. Її переслідують настирливі папараці, поки вона розбирається з наслідками аварії.

Demon 79

Єдиний епізод, який не був повністю написаний Брукером. Дія цього епізоду розгортається на півночі Англії у 1979 році і розповідає про покірну продавчиню, яка змушена здійснювати жахливі вчинки, щоб запобігти неминучій катастрофі. Режисером серіалу виступив головний режисер «Андора» Тобі Гейнс.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...