Реклама

🎞 Українська стрічка «Довбуш» вийде до Дня Незалежності — дивіться кадри

Čytaty latynkoju
🎞 Українська стрічка «Довбуш» вийде до Дня Незалежності — дивіться кадри
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎞 Українська стрічка «Довбуш» вийде до Дня Незалежності — дивіться кадри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

«Довбуш» — це українська історико-пригодницька стрічка режисера Олеся Саніна про повстання опришків проти польської шляхти на початку 18 століття. На чолі повстання стали брати Олекса (Сергій Стрельников) та Іван (Олексій Гнатковський) Довбуші.

Сюжет фільму базуватиметься на історичних подіях та покаже взаємини братів Олекси та Івана, які мали різні погляди на повстання, яке підняли гуцули проти шляхти.

Олесь Санін виступає також у ролі сценариста та співпродюсера стрічки «Довбуш». Зйомки стрічки відбувались у Карпатах, на Тернопільщині та у Києві. У сценах баталій брали участь приблизно 1500 акторів. Для фільму створили більш ніж тисячу костюмів й побудували понад двадцять історичних локацій.

Прем’єра стрічки декілька разів переносилась — спочатку планували восени 2021 року, однак згодом знову змінили. Потім очікувалося, що «Довбуш» вийде на великих екранах 12 травня 2022 року, але через повномасштабне вторгнення її відтермінували. Тепер ми маємо фінальну дату релізу картини — 24 серпня, а саме День Незалежності.

Нижче можете також переглянути нові кадри з фільму.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...