Реклама

🎙 Майлі Сайрус з'явиться у мультсеріалі «Людські ресурси», спінофі Big Mouth від Netflix

Čytaty latynkoju
Netflix
🎙 Майлі Сайрус з'явиться у мультсеріалі «Людські ресурси», спінофі Big Mouth від Netflix
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎙 Майлі Сайрус з'явиться у мультсеріалі «Людські ресурси», спінофі Big Mouth від Netflix
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Майлі Сайрус знову з’явиться на Netflix. Цього разу співачка візьме участь у мультсеріалі «Людські ресурси», спінофі іншого анімаційного продукту — Big Mouth. 

Про появу Майлі Сайрус Netflix повідомив вчора, 1 травня. Автори мультсеріалу випустили кумедний тізер, де згадують Ханну Монтану, одну з колишніх ролей Сайрус. Проте наразі невідомо, кого саме зіграє зірка.

У другому сезоні «Людських ресурсів» також з’являться й інші запрошені зірки — серед них Флоренс П’ю, Юджин Леві, Сем Річардсон, Нісі Неш-Беттс та Ізабелла Росселліні.

Варто зазначити, що поява Сайрус у мультсеріалі стане її першою появою на TV після випуску її восьмого альбому Endless Summer Vacation. Нагадаємо, що фанати Майлі Сайрус впевнені, що крім Endless Summer Vacation співачка випустила ще й «секретний альбом».

«Великий рот» (Big Mouth) — це мультсеріал від Netflix, що розповідає про труднощі дорослішання двох підлітків, всередині яких живуть так звані «гормональні монстри». «Людські ресурси» (Human Resources), спіноф Big Mouth, розповідає саме про життя цих монстрів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...