Реклама

🏎 Дивіться перший трейлер фільму по грі Gran Turismo

Čytaty latynkoju
youtube.com
🏎 Дивіться перший трейлер фільму по грі Gran Turismo
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🏎 Дивіться перший трейлер фільму по грі Gran Turismo
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вийшов перший трейлер фільму режисера Нілла Блумкампа Gran Turismo, адаптованого за мотивами популярної гоночної франшизи для PlayStation. Блумкамп, серед відомих режисерських робіт якого «Дев’ятий округ» та «Елізіум», відходить від типової для нього науково-фантастичної тематики і береться за фільм про спортивні перегони.

Заснований на реальних подіях, фільм розповідає про підлітка, який одержимий грою в гоночну відеогру і поступово переносить свої навички керування на справжній гоночний трек, в надії стати професійним автогонщиком.

Арчі Мадекве грає головного героя фільму, Девід Харбор його гоночного тренера, Джимон Хонсу – батька підлітка, а Орландо Блум керівника відділу маркетингу в автоспорті. Даррен Барнет грає шанованого гонщика GT Academy, який відчуває загрозу через стрімке зростання успіху підлітка.

Сценарій до фільму написали Джейсон Голл і Зак Бейлін. Асад Кизилбаш, Картер Свон, Даг Белград і Дейна Брунетті продюсували фільм за участю Columbia Pictures, PlayStation Productions, Trigger Street Productions і 2.0 Entertainment.

Відзначимо, що франшиза відеоігор у жанрі гоночного симулятора розпочалася у 1997 році з однойменної гри від розробника Polyphony Digital на чолі з Кадзунорі Ямаучі. В іграх робиться акцент на реалістичності, а симулятори відображають реальну зовнішність і характеристики ліцензованих автомобілів. З моменту дебюту в 1997 році франшиза налічує 14 частин, а її продажі у понад 80 млн одиниць зробили її найбільш продаваною франшизою відеоігор для компанії Sony та бренду PlayStation.

Фільм вийде в прокат 11 серпня на Sony Pictures.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...