Реклама

👟 Amazon оприлюднив дату виходу фільму Бена Аффлека «Ейр» на стримінгу

Čytaty latynkoju
youtube.com
👟 Amazon оприлюднив дату виходу фільму Бена Аффлека «Ейр» на стримінгу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👟 Amazon оприлюднив дату виходу фільму Бена Аффлека «Ейр» на стримінгу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фільм Бена Аффлека «Ейр», який отримав схвальні відгуки критиків, буде доступний для перегляду на Amazon Prime Video уже 12 травня після ексклюзивного показу в кінотеатрах по всьому світу.

Зіркова спортивна драма, яка вже встигла стати номінантом на «Оскар», знаменує собою нову еру для Amazon Studios з точки зору того, як вона випускає певні оригінальні фільми. Замість того, щоб надсилати «Ейр» одразу на стримінг, студія погодилася дотримуватися традиційного кінотеатрального вікна, щоб дати фільму змогу успішно демонструватися в тисячах кінотеатрів.

Показ «Ейр» на великому екрані почався 6 квітня у понад 240 країнах і територіях по всьому світу й ось після майже 40 днів він буде доступним на стримінгу.

Сценарій стрічки написав Алекс Конвері, акторський склад фільму очолили Метт Деймон, Віола Девіс, Джейсон Бейтман, Кріс Мессіна, Метью Махер, Марлон Веянс, Кріс Такер та Ґустаф Скашгорд. У фільмі також є й сам режисер — Бен Аффлек.

Деймон зображує колишнього керівника Nike Сонні Ваккаро, а Аффлек грає співзасновника Nike Філа Найта в історії, що розповідає про довготривалі спроби Nike підписати контракт на виробництво взуття з баскетболістом Майклом Джорданом у середині 80-х. На той час це здавалося неможливим, але завдяки дивакуватому продавцю кросівок це стало найбільш значною колаборацією між спортивним брендом і спортсменом, який започаткував глобальну багатомільярдну сучасну індустрію виробництва кросівок.

Фільм створено за підтримки Amazon Studios, Skydance Sports та Mandalay Pictures. Це також перший проєкт фонду Аффлека та Метта Деймона Artists Equity, крім того, Аффлек вперше зняв повнометражний фільм за участю свого давнього приятеля Деймона.

Релізом «Ейр» в Північній Америці займалася компанія Amazon, тоді як Warner Bros. International, згідно з дистриб’юторською угодою з MGM, відповідає за закордонний прокат.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...