Реклама

🤠 Режисер «Індіана Джонс і реліквія долі» розповів про процес омолодження Гаррісона Форда

Čytaty latynkoju
youtube.com
🤠 Режисер «Індіана Джонс і реліквія долі» розповів про процес омолодження Гаррісона Форда
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤠 Режисер «Індіана Джонс і реліквія долі» розповів про процес омолодження Гаррісона Форда
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як ми уже знаємо Гаррісон Форд повертається до ролі Індіани Джонса у фільмі «Індіана Джонс і реліквія долі». Сам актор уже зазначав, що він грає цього персонажа востаннє.

Дія фільму режисера Джеймса Менголда («Лоґан») відбувається у 1969 році, але початковий епізод перенесе глядачів у 1944 рік. Зараз Форду 80 років (на момент зйомок фільму йому було 79), і Менголду довелося скористатися технологічним прогресом, щоб омолодити свого героя.

Менголд в інтерв’ю журналу Total Film, назвавши Форда «неймовірно обдарованим і спритним» актором розповів як працював з ним:

Я просто зняв його, а він вдав, що йому 35. Але залучені технології - це зовсім інша річ. У нас були сотні годин відзнятого матеріалу з ним великим планом, середнім, широким, при будь-якому освітленні, вдень і вночі. Я міг знімати Гаррісона в понеділок, як, знаєте, 79-річного, який грає 35-річного, а в середу я міг бачити чоронвики з уже заміненою головою

Менголд також зазначив, що «не один рік пішов» на те, щоб отримати те, як виглядатиме постарілий Форд, адже що у Lucasfilm є купа матеріалів з відзнятим матеріалом молодого актора у ролі, коли йому було 30 і 40 років.

Це була неймовірна технологія, і багато в чому я просто не думав про неї. Я просто зосередився на зйомках (приблизно) 25-хвилинної прем'єрної феєрії, яка була моїм шансом просто відірватися. Мета полягала в тому, щоб дати глядачам повноцінний смак того, за чим вони так скучили. Тому що потім, коли фільм дійде 1969 року, їм доведеться пристосовуватися до того, що є зараз, і що відрізняється від того, що було раніше

Події картини відбуватимуться у 1969 році й цього разу шукач пригод боротиметься з науковцями-нацистами, які керують американською космічною місією з висадки людини на Місяць. Головного злодія зіграв Мадс Міккельсен.

Також у фільмі можна буде побачити Фібі Воллер-Брідж, Антоніо Бандераса, Джона Ріс-Девіса та ін.

Фільм «Індіана Джонс і реліквія долі» має вийти на екрани 29 червня 2023 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...