Реклама

🚨 Поліція у США видала ордер на арешт зниклого безвісти Бема Марджери з «Диваків» (Jackass)

Čytaty latynkoju
youtube.com
🚨 Поліція у США видала ордер на арешт зниклого безвісти Бема Марджери з «Диваків» (Jackass)
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🚨 Поліція у США видала ордер на арешт зниклого безвісти Бема Марджери з «Диваків» (Jackass)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Поліція штату Пенсильванія видала ордер на арешт Бема Марджери після «фізичної конфронтації» в неділю.

У своїй заяві поліція повідомляє, що 23 квітня об 11 годині ранку їх викликали до будинку в окрузі Честер у відповідь на повідомлення про порушення громадського порядку. Колишня зірка «Диваків» (Jackass) нібито брала участь у сварці з кимось із жителів дому, який отримав легкі тілесні ушкодження.

Сам ордер на його арешт був виданий у понеділок, а у заяві йдеться:

Марджера втік у лісосмугу до прибуття (поліції штату Пенсильванія) і наразі його місцезнаходження не встановлено.

Брат Бема, музикант Джесс Марджера, підтвердив факт сутички в соціальних мережах. У понеділок він опублікував скриншот листування в Instagram, в якому він заявив, що Бем «завдав мені кілька ударів, які я заблокував».

Як відзначає видання Variety ордер на арешт був виданий через кілька місяців після того, як Марджера, колишній скейтбордист і телеведучий, був госпіталізований у грудні і потребував штучної вентиляції легенів після пневмонії.

У січні Маргера з’явився на подкасті свого колишнього колеги по «Диваках» (Jackass) Стіва-О, щоб детально розповісти про те, що з ним сталося.

По суті, мене оголосили мертвим 8 грудня. Я не знав, що у мене був важкий COVID і моє тіло відмовляло. У мене було чотири напади, кожен з яких тривав від 10 до 20 хвилин. Під час четвертого я так сильно прикусив язик, що він мало не відпав. Він настільки розпух і набряк, що не поміщався в роті. Я пив заражену кров, через що також захворів на пневмонію.

Нагадаємо, що Марджера і Стів-О починали свою кар’єру в Голлівуді в незвичному на той час шоу «Диваки» (Jackass) на MTV. Проте Марджера не був залучений до торішнього повнометражного фільму «Диваки назавжди», оскільки порушив пункт свого контракту, який вимагав від нього залишатися тверезим під час зйомок.

У серпні 2022 року Марджера подав позов проти Paramount і лідера «Диваків» (Jackass) Джонні Ноксвілла через звільнення, стверджуючи, що творці змусили його підписати «оздоровчу угоду» для фільму, коли він ще перебував на реабілітації.

У позові стверджувалося, що Марджера був звільнений після позитивного тесту на аддерол, хоча він мав рецепт на аддерол протягом 10 років.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...