Реклама

🎞️ ВВС зніме мінісеріал за романом «Володар мух» Вільяма Ґолдінґа

Čytaty latynkoju
bloody-disgusting.com
🎞️ ВВС зніме мінісеріал за романом «Володар мух» Вільяма Ґолдінґа
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎞️ ВВС зніме мінісеріал за романом «Володар мух» Вільяма Ґолдінґа
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Телеканал BBC планує зняти чотирисерійну екранізацію роману Вільяма Ґолдінґа «Володар мух».

Відомо, що сценарій до мінісеріалу напише багаторазовий володар премії BAFTA Джек Торн, який відомий завдяки «Енолі Голмс», а також «Темні матерії». Також над проєктом працюватимуть продюсери Навал Файзулла, Джеймі Кемпбелл Бауер і Джоел Вілсон.

Більше подробиць про майбутню екранізацію «Володаря мух» наразі немає.

Варто зазначити, що раніше вже були зняті фільми за романом. У 1963 році стрічку зняв Пітера Брука — він намагався зробити фільм максимально наближеним до оригіналу.

Інший фільм зняв Гаррі Хук у 1990 році. Його екранізація відрізнялась від книжки й від неї взяли лише імена ключових персонажів й деякі моменти.

Про роман

«Володар мух» — це алегоричний роман англійського письменника Вільяма Ґолдінґа, опублікований в 1954 році. Роман розповідає історію групи хлопчиків, які потрапили на далекий тропічний острів після авіакатастрофи.

На початку вони намагаються встановити порядок і організувати своє існування на острові, але з часом у них виникають суперечності та конфлікти. Головною темою роману є питання людської природи та цивілізації, які виявляються недосконалими та вразливими перед інстинктами та насильством.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...