Реклама

⌚️ Дивіться короткометражний комедійний бойовик на честь 60-річчя Tag Heuer Carrera з Раяном Гослінгом

Čytaty latynkoju
⌚️ Дивіться короткометражний комедійний бойовик на честь 60-річчя Tag Heuer Carrera з Раяном Гослінгом
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ⌚️ Дивіться короткометражний комедійний бойовик на честь 60-річчя Tag Heuer Carrera з Раяном Гослінгом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Іноді у годинників бувають дні народження. Tag Heuer вважають так само. У компанії вирішили відсвяткувати 60-річчя своєї культової моделі Carerra, натхненної автомобільною тематикою, яскравим заходом у центрі Лондона в четвер увечері.

Багаторічні амбасадори Tag Heuer Патрік Демпсі та Раян Гослінг були, мабуть, найвідомішими відвідувачами, яких бос компанії Фредерік Арно запросив на сцену, щоб обговорити їхні стосунки з компанією.

Tag Heuer Carrera

Центральною подією вечора стала прем’єра нового короткометражного фільму з Гослінгом та постійною учасницею SNL Ваннесою Баєр у головних ролях. Продюсером стрічки виступив Девід Літч («Дедпул 2» та «Швидкісний поїзд»). Режисером короткометражки став Неш Еджертон («Містер Посередник»).

«Погоня за Каррерою» (The Chase for Carrera), знята в Австралії. У короткометражці Гослінг, який грає самого себе, намагається викрасти зі знімального майданчика новий годинник Tag Heuer Carrera Glassbox (розроблений на честь 60-річчя компанії), тікаючи на своєму Porsche, поки невблаганний реквізитор кидається в погоню за ним.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...